top of page
Suunnittelija tietokoneen edessä piirtää ohutlevytuotteen dokumenttia ja hänen taustallaan on brionen toimistoympäristö missä on ihmisiä töissä.

Suuret säästöt hyvällä valmistettavuudella

TUOTEKEHITYS

INNOVATIIVINEN TUOTEKEHITYS KILPAILUKYVYN PARANTAMISEKSI

Brione Oy:n tuotekehitysprosessissa keskitymme asiakkaan kilpailukyvyn vahvistamiseen ja tuotteen kehittämiseen. Käytämme edistynyttä Creo 3D -suunnitteluohjelmistoa, joka mahdollistaa ohutlevyosien, kokoonpanojen ja valmiiden tuotteiden tarkan sekä tehokkaan suunnittelun. Tämä ei ainoastaan vähennä valmistuskustannuksia, vaan myös pienentää tuotteiden hiilijalanjälkeä ja parantaa niiden ominaisuuksia. Innovatiivinen lähestymistapamme takaa, että asiakkaamme saavat markkinoille nopeammin korkealaatuisia tuotteita. Brionen asiantuntemus ja moderni konekanta takaavat, että jopa alustavasta ideasta syntyy lopputulos, joka ylittää odotukset.

Kynä makaa paperilla jossa on laskutehtäviä.

KUSTANNUSTEHOKKUUS

Suunnittelijamme valitsevat yhdessä asiakkaamme kanssa tuotteille optimaaliset materiaalit, valmistusmenetelmät sekä koneet. Aihion leikkuussa teemme valinnan levytyökeskuksen ja kuitulaserin välillä. Särmäyksessä käytämme joko taivutusautomaattia tai särmäyspuristinta ja kokoonpanossa mietimme tuotteelle parhaan liitäntätekniikan. Teemme kaikki valinnat asiakkaan haluaman priorisoinnin mukaan ja usein tuotteen suunnittelun lähtökohtana onkin saavuttaa mahdollisimman toimiva sekä kustannustehokas kokonaisuus.

MALLISTA 
SARJAVALMISTUKSEEN

Asiakkaamme osallistuvat usein tuotespesifikaatioiden kautta tiiviisti tuotekehitysprojekteihin ja heidän tarpeensa ohjaavat tuotteiden kehitystä haluttuun suuntaan. Näyttöruudulla käänneltävä 3D-malli on helppo hahmottaa sekä teknisesti, että visuaalisesti ja auttaa näkemään tuotteen kokonaisuuden sekä yksityiskohdat samalla tavalla. 3D-mallin tarkastelun jälkeen yksinkertaisimmat tuotteet etenevät suoraan tuotteistamiseen ilman protokierrosta. Vaativat ohutlevyosat ja kokoonpanot testataan kuitenkin prototyypin kautta ennen sarjavalmistuksen aloittamista.

Brionen asiakkaalleen tekemä ohutlevytuote, luukku.
Image by charlesdeluvio

PARAMETRINEN SUUNNITTELU

Tuotamme myös parametrisiä malleja, jotka tehostavat suunnittelutyötä huomattavasti, erityisesti silloin kun tuotteessa on varioituvia mittoja tai ominaisuuksia. Parametrinen suunnittelu mahdollistaa joustavan ja nopean reagoinnin muutoksiin sekä tuotteiden räätälöinnin asiakastarpeiden mukaisesti. Sen avulla voimme luoda monimutkaisia malleja, jotka automatisoivat toistuvia suunnitteluprosesseja ja optimoivat tuotteen suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden. Tämä innovatiivinen lähestymistapa takaa suunnittelun korkean laadun ja tehokkuuden, mikä puolestaan johtaa parempiin lopputuotteisiin ja asiakastyytyväisyyteen.

WhatsApp_icon 2.png
bottom of page