top of page
Särmäyskone ja Brionen työntekijä joka kantaa ohutlevynpalaa.

TAIVUTUSAUTOMAATTI

 OHUTLEVYJEN SOPIMUS-
VALMISTUKSEN KULMAKIVI

SALVAGNINI P4LEAN - TAIVUTUSAUTOMAATTI

Taivutusautomaattimme käsittelee herkimmätkin ohutlevyosat nopeasti ja mittatarkasti. Sopimusvalmistuksessa erilaisten ohutlevyosien määrä on suuri, mutta taivutusautomaatin automaattinen työkalunvaihtaja yhdessä kulmanmittausominaisuuden kanssa tekee monimuotoisesta ohutlevytuotannosta helppoa ja laadukasta.

Verrattuna perinteiseen särmäyspuristimeen, taivutusautomaatti ei jätä taivutusjälkiä ja myös kaarevat sekä taivutuksiltaan vaikeat, mittatarkat muodot ovat mahdollisia. Pienet ja keskisuuret sarjat niin alumiinista, teräksestä, ruostumattomasta teräksestä kuin maalatuista levyosista onnistuvat täydellisesti.
 
Ohutlevyosa voidaan taivutuksen jälkeen tarvittaessa irrottaa levystä taivutusautomaattiin integroidulla BendCut-leikkurilla. BendCut nostaa levytyön tehokkuutta moninkertaisesti. Taivutusautomaatti yhdessä BendCut-toiminnon kanssa sopii erityisen hyvin esim. vaikeamuotoisille ja kapeille peltilistoille.
 
Huom! P4lean-taivutusautomaatti yhdistettynä L5-kuitulaseriin sekä FlexCell-joustavaan tuotantosoluun varmistaa tehokkaan valmistusprosessin aivan pienillekin taivutettaville ohutlevyosien tuotantosarjoille alusta loppuun saakka. 

VIDEOT  - SALVAGNI P4

WhatsApp_icon 2.png
bottom of page