top of page

TIETOTURVASELOSTE

1. Rekisterinpitäjä
Nimi: Brione Oy
Y-tunnus: 2926102-8
Osoite: Työpajatie 12, 06150 Porvoo
Sähköposti: info@brione.fi
Verkkosivusto: www.brione.fi


2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Keräämme asiakastietoa asiakaspalvelumme parantamiseksi ja asiakas- sekä markkinointirekisterin ylläpitoon. Kerätyllä tiedolla analysoimme ja kehitämme asiakaskäyttäytymistä ja omaa myynti- ja markkinointiprosessia.

3. Henkilötietojen kerääminen
Keräämme seuraavia henkilötietoja sekä "laitetietoja":

  • Nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita sekä mahdollisesti kyselyjen kautta saatavaa tietoa jotka kävijät itse ilmoittavat.

  • "Evästeet" ovat tiedostoja, jotka sijoitetaan laitteellesi tai tietokoneellesi ja sisältävät usein nimettömän yksilöllisen tunnisteen. 

  • "Lokitiedostot" seuraavat sivustolla tapahtuvia toimintoja ja keräävät tietoja, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaintyyppisi, Internet-palveluntarjoajasi, viittaus- / poistumissivut sekä päivämäärä- ja aikaleimat.

  • "Web-majakat", "tagit" ja "pikselit" ovat elektronisia tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja siitä, miten selaat sivustoa.


4. Henkilötietojen jakaminen
Tietoja voidaan jakaa ulkopuolisille markkinointitoimistoille Brione Oy:n myynnin ja markkinoinnin tukemiseksi. Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Brione Oy:n ulkopuolelle.


5. Tietojen siirto EU/ETA-alueen ulkopuolelle
Tietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, jos käytössä olevat asiakkuuden hallintaohjelmistot sijaitsevat alueella.


5. Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötietoja säilytetään pääsääntöisesti niin kauan kuin asiakassuhde on voimassa. Markkinointilistaltamme voi erota mukana olevan linkin kautta.


6. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, oikaista, poistaa tai vastustaa henkilötietojensa käsittelyä. Lisäksi rekisteröity voi kieltää tietojensa käytön suoramarkkinointiin ja peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos hän kokee henkilötietojensa käsittelyn rikkovan voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.


7. Tietoturva
Käytämme asianmukaisia digitaalisia työkaluja henkilötietojen suojaamiseen.


8. Yhteyshenkilö tietosuoja-asioissa
Nimi: Tero Niemelä
Sähköposti: tero.niemela@brione.fi
Puhelin: +358 40 487 00 00

WhatsApp_icon 2.png
bottom of page