top of page
Finnpower SG-kone työstää ohutlevyarkista ohutlevyosia.

LEVYTYÖKESKUS

Kierteet ja muodot ohutlevyyn

TÄYSAUTOMAATTINEN SG6-LEVYTYÖKESKUS MATERIAALIVARASTOLLA 

Monimuotoisia levyosia valmistetaan edelleen levytyökeskuksilla lyömättömään hintaan kuitulaserin vahvasta kehityksestä huolimatta. Automaattivarastolla ja jälkilajittelulla varustettu levytyökeskuksemme on tehokas sekä pienille, että suurillekin sarjoille. Pidemmät sarjat automaatio hoitaa yöajona, jotta asiakkaamme saavat maksimaalisen kustannushyödyn levyosilleen.

Levytyökeskuksillamme voidaan valmistaa kierteet, vedot sekä monipuoliset muodot valmiiksi osiin kokoonpanoa varten. Jopa pienet särmäykset tehdään samassa työvaiheessa. Työkaluhyllystämme löytyy vakiomuototyökalut sekä laaja valikoima erikoistyökaluja myös uusiin ja erilaisiin muotoihin sekä tuoteratkaisuihin, joita osaava ja asiantunteva henkilökuntamme yhdessä asiakkaamme kanssa ideoi. Mietimme aktiivisesti ohutlevyosille uusia mahdollisia valmistusmenetelmiä ja pienennämme siten tuotteiden valmistuskustannuksia.

Ohutlevy jota on työstetty ja leikattu koneellisesti.

TEHOKKAAT KONEET

Brione Oy:n tuotantokapasiteetti perustuu kahden huipputason levytyökeskuksen käyttöön. Ensimmäinen näistä on Finn-Powerin valmistama SG6-levytyökeskus, joka on varustettu kulmaleikkurilla ja 18-paikkaisella automaattivarastolla. Tämä täysautomaattinen järjestelmä mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan tuotannon. Toinen koneistamme, Finn-Power F6 -levytyökeskus, täydentää tuotantomme monipuolisuutta.

SG6-levytyökeskus yhdistää revolveripuristimen sekä kulmaleikkurin ja edustaa tehokkainta ohutlevyn mekaanista valmistusmenetelmää. Tätä konetta kutsutaan levyntyöstösoluksi, ja se on erityisen tehokas isojen, kasettityyppisten ohutlevyosien valmistuksessa. Kuitulaserin rinnalla SG6 tarjoaa erinomaisen ratkaisun monimuotoisten osien valmistukseen.

Brionen levytyökeskus mahdollistaa 

miehittämättömän ajon massatuotteelle, joka takaa tuotannon jatkuvuuden ja tehokkuuden sekä automaattisen levynsyötön, joka mahdollistaa materiaalien nopean ja sujuvan käsittelyn.

Näiden edistyksellisten koneiden ansiosta Brione pystyy vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin nopeasti ja tarkasti, säilyttäen samalla korkean laadun.

WhatsApp_icon 2.png
bottom of page