top of page
Työntekijä kävelee keskellä BRIONEN joustavaa Flexcell-tuotantosolua ohutlevytuote kädessään. Vasemmalla näkyy kuitulaserilla tehtyjä laserosia pöydällä, oikealla P4-taivutusautomaatti ja takana särmäyspuristin.

FlexCell JOUSTAVA TUOTANTOSOLU. 
Kilpailuetua ohutlevyosien valmistukseen

JOUSTAVA OHUTLEVYTUOTANTO

KUITULASER + TAIVUTUSAUTOMAATTI
+ SÄRMÄYSPURISTIN =

YLIVOIMAISTA KILPAILUETUA OHUTLEVYOSIEN VALMISTUKSEEN

P4Lean-taivutusautomaatti ja B3 ATA -särmäyspuristin yhdessä muodostavat joustavan Flexcell-tuotantosolun ohutlevyosien taivutukseen. Ohutlevysolussa yhdistyvät taivutusautomaatin ja särmäyspuristimen parhaat ominaisuudet. Brione Oy on myös yhdistänyt L5-kuitulaserin huippunopean lasertyöstön taivutusautomaatioon. Ohutlevyaihiot leikataan L5-kuitulaserilla ja ohjataan suoraan taivutettavaksi soluun ilman välihyllytystä. Siksi ohutlevytuotantomme on ainutlaatuisen joustavaa ja tehokasta.
 

Mittatarkkuus on alan huippulaatua: Tuotantosolullamme voimme valmistaa asiakkaillemme ohutlevyosat kerta-ajolla valmiiksi ilman erillisiä testikappaleita.  P4-taivutusautomaatti sekä B3 ATA -särmäyspuristin käyttää taivutuksen mittaamiseen aktiivista MAC-kulmankorjausta. Mittaavan ja itsekorjaavan toiminnan kautta taivutusten mitoitukset ovat aina kohdallaan kaikissa ohutlevyosissa jo ensimmäisestä kappaleesta lähtien.
 

VIDEOT FlexCell ratkaisusta

Prosessikuvaus Brionen työstä suunnittelusta kokoonpanoon. Kuvassa myös eri ohutlevytuotteita.

YLIVOIMAISET EDUT

FlexCell joustavan tuotantosolun ylivoimaisia etuja ohutlevyosien valmistamisessa: 

  • Tuottavuus lisääntyy

  • Taivutuksiin ei tarvita erillisiä asetusaikoja

  • Hyvin nopeat kappalekohtaiset työstöajat

  • Ei tarvita erillisiä testikappaleita

  • Joustava LEAN-tuotantosuunnitelma

  • Nopea läpimenoaika ja keskeytymätön tuotanto.


​Tarkista, soveltuvatko juuri sinun tuotteesi valmistettavaksi FlexCell-joustavalla tuotantosolullamme?

Salvagnini L5 särmäyspuristin ja Brionen työntekijä joka työskentelee ohutlevytuotteen kanssa.

LAADUKAS TEKNIIKKA

B3 ATA -särmäyspuristin ja P4lean-taivutusautomaatti on varustettu automaattisella työkalunvaihtimella. Näin työkalujen asetusajat on saatu kokonaan eliminoitua, jolloin ohutlevyosien läpimenoajat nopeutuvat huomattavasti. Tuotteiden työstöjärjestykset eivät tällöin vaikuta valmistuksen tuottavuuteen, mikä luo erinomaista kilpailukykyä ja tuottavuutta asiakkaillemme myös aivan pienten tuotantosarjojen valmistuksessa. 

Työstöohjelmat kaikkiin FlexCell-solun koneisiin tehdään etäohjelmointina konttorista käsin. Koneenkäyttäjä voi täten kokonaan keskittyä tuotantoon. OPS ohjelmisto yhdistää taivutusautomaatin, särmäyspuristimen ja kuitulaserin yhdeksi koneeksi. OPS hoitaa oikeat työkaluasetukset koneille seuraavalle vaiheelle sekä opastaa työn kulkua käyttäjälle isolla näytöllä.

WhatsApp_icon 2.png
bottom of page