top of page
Brionen särmäyskone jonka äärellä työntekijä tekee työtä ja pitää kiinni särmätystä ohutlevytuotteesta.

SÄRMÄYS

OHUTLEVYN SÄRMÄYSTÄ
VAATIVIIN LEVYOSIIN

KYMMENIEN VUOSIEN KOKEMUS

Ohutlevytuotannossa särmäyksellä tarkoitetaan levyosan taivuttamista. Levytyökeskuksella tai laserleikkurilla leikataan ensin ohutlevyosan sileä aihio eli levitetty geometria. Tästä seuraavana työvaiheena on yleensä särmäys. Laadukas särmäystyö vaatii tekijältään usein vuosien kokemuksen ennen riittävän ammattitaidon kehittymistä. Tuotteiden särmäyksen onnistuminen vaatii myös ammattitaitoisen levyosan suunnittelun ja toimivan levitetyn geometrian.

Teknisesti särmäyspuristimilla onnistuvat lähes kaikki erimuotoiset kappaleiden taivutukset. Ohutlevyosan särmäys voidaan myös toteuttaa yhdistämällä taivutusautomaatin ja särmäyspuristimen parhaat ominaisuudet, mikä tekee mahdolliseksi hyvinkin vaativat, tarkat taivutukset kustannustehokkaasti. Visuaalisesti vaativat ja tärkeät pinnat voidaan suojata taivutuksessa muovikalvolla ja eliminoida taivutusjäljet kokonaan. Huom. Myös valmiiksi maalattuja materiaaleja voidaan särmätä suojaamalla ohutlevy muovilla!

Suunnittelija tietokoneen edessä piirtää ohutlevytuotteen dokumenttia ja hänen taustallaan on brionen toimistoympäristö missä on ihmisiä töissä.

SUUNNITTELUSTA VIPUA SÄRMÄYKSEEN

Tarjoamme pitkän kokemuksemme ja vahvan ammattitaitomme sinun käyttöösi. Parhaaseen lopputulokseen pääsemmekin projekteissa, joissa olemme asiakkaamme kumppanina jo tuotekehitysvaiheessa.

Hyvin suunnitellun särmäyksen avulla voidaan vähentää hitsaussaumojen sekä tarvittavien osien määrää. Tavoitteemme on kehittää ja luoda asiakkaidemme ohutlevytuotteisiin hyvän tuotesuunnittelun ja laadukkaan valmistuksen kautta sekä kustannussäästöjä että, toiminnallista lisäarvoa.

SÄRMÄYSPURISTIMET

  • Amada HG1003-ATC-särmäyspuristin - 100t 3 metriä Automaattisella työkaluvaihtoautomaatilla!

  • Cone 900 -särmäyspuristin 4-akselinen, 900 mm kappaleenkäsittelyrobotilla!

  • Salvagnini B3 ATA 135 -särmäyspuristin, 3 metriä MAC+ATA ominaisuudet

  • Amada HRB 100.3 Akas -särmäyspuristin, 8 akselinen, 3 metriä

  • Amada HFE 50.20 M II -särmäyspuristin 8-akselinen, 2 metriä

  • Amada HFE 50.20 M II -särmäyspuristin 4-akselinen, 1,25 metriä

  • Amada ITPS 50.12 -särmäyspuristin 4-akselinen, 1,25 metriä


Monipuolinen ja moderni konekanta sekä runsas terävalikoima takaa ohutlevyosien särmäyksen tuottavasti ja tehokkaasti. Palvelemme mielellämme myös teitä.

Särmäyskone ja Brionen työntekijä joka kantaa ohutlevynpalaa.
WhatsApp_icon 2.png
bottom of page