top of page
Särmäyskone ja Brionen työntekijä joka kantaa ohutlevynpalaa.

BOCKAUTOMAT

NYCKELN I AVTALSTILLVERKNINGEN
AV TUNNPLÅTAR

SALVAGNINI P4LEAN - AUTOMATISK BOCKNINGSMASKIN

Vår bockautomat hanterar även ömtåliga tunnplåtsdelar snabbt och exakt. I avtalstillverkning är antalet olika tunnplåtsdelar stort, men bockautomatens automatiska verktygsbytare i kombination med funktionen för mätning av vinklar gör det enkelt att framställa många olika slags tunnplåtsprodukter av hög kvalitet.

Till skillnad från en traditionell kantpress lämnar bockautomaten inga kantningsspår, och även bågformiga delar och svåra former som kräver måttnoggrannhet är möjliga. Vi tillverkar små och medelstora serier av aluminium, stål, rostfritt stål och målade plåtdelar med perfekt resultat.

Efter bockningen kan man också vid behov skära ut en del av en tunnplåt med hjälp av bockautomatens integrerade BendCut-skärare. BendCut gör arbetet med plåten mångdubbelt mer effektivt. Bockautomaten tillsammans med BendCut-funktionen passar utmärkt exempelvis för smala plåtlister med svåra former.

Obs! P4Lean-bockautomaten i kombination med L5-fiberlasern och den flexibla FlexCell-produktionscellen garanterar en effektiv tillverkningsprocess även för väldigt små produktionsserier av bockade tunnplåtsdelar, från början till slut.

VIDEO  - SALVAGNI P4

WhatsApp_icon 2.png
bottom of page