top of page
Finnpower SG-kone työstää ohutlevyarkista ohutlevyosia.

PLÅTBEARBETNINGSCELL

Gängor och former för tunnplåten

DEN HELAUTOMATISKA SG6 PLÅTBEARBETNINGSCELLEN MED 
MATERIALLAGER
 

Trots fiberlaserns starka utveckling tillverkas komplicerade plåtdelar fortfarande med plåtbearbetningscell till ett oslagbart pris. Vår plåtbearbetningscell med automatlager och eftersortering är effektiv för såväl små partier som stora produktserier. Längre serier kan automatiken sköta under natten, så att våra kunder får maximal kostnadseffektivitet för sina plåtdelar.

Med vår plåtbearbetningscell kan vi tillverka gängor, drag och mångsidiga former som färdiga delar för montering. Till och med små kantningar kan göras samtidigt. I vår verktygshylla finns de flesta standardformerna och dessutom ett stort urval av special- och formverktyg även för nya och annorlunda produktlösningar. Vår kunniga och kompetenta personal betjänar lösningsfokuserat våra kunder i alla verktygsfrågor. Vi utvecklar nya tillverkningslösningar för tunnplåtsdelar och minskar tillverkningskostnaderna för plåtdelen eller konstruktionen betydligt.

Ohutlevy jota on työstetty ja leikattu koneellisesti.

EFFEKTIVA MASKINER

Brione Oy:s produktionskapacitet är baserad på användningen av två plåtbearbetningsceller. Den första av dessa är plåtbearbetningscellen SG6 som är tillverkad av Finn-Power. Den är utrustad med en hörnkapare och automatlager med 18 platser. Detta helautomatiska system möjliggör en smidig och effektiv produktion. En annan av våra maskiner, Finn-Power F6 plåtbearbetningscell, kompletterar mångsidigheten i vår produktion.

SG6-plåtarbetscellen är en kombination av en revolverpress och en hörnkapare. Plåtbearbetningscellen representerar den mest effektiva mekaniska metoden för tillverkning av tunnplåt. Denna maskin kallas för en plåtbearbetningscell. Den är särskilt effektiv vid tillverkning av stora tunnplåtsdelar av kassetttyp. Förutom fiberlasern erbjuder SG6 en utmärkt lösning för tillverkning av olika delar.

Briones plåtbearbetningscell möjliggör 

obemannad körning för massproduktion vilket garanterar produktionskontinuitet och effektivitet samt automatisk arkmatning som möjliggör snabb och smidig hantering av material.

Tack vare dessa avancerade maskiner kan Brione möta sina kunders behov snabbt och exakt, samtidigt som den håller hög kvalitet.

WhatsApp_icon 2.png
bottom of page