top of page
Tietokoneen ruutu jossa on paloturvallinen roskasäiliö. Taustalla ruskea seinä.

MONTERING

Kostnadseffektiv montering av tunnplåtsprodukter till färdiga produkter för försäljning

FÄRDIG PRODUKT DIREKT TILL FÖRSÄLJNING

Monteringen är en viktig del av processen för tillverkning av tunnplåtsprodukter. När plåtdelarna passar perfekt ihop fungerar slutprodukten också utmärkt. Med hjälp av våra mångsidiga möjligheter för sammanfogning tillverkar vi färdiga helheter, som vi levererar direkt till slutanvändarna. Vi beaktar tunnplåtsdelarnas särskilda egenskaper redan vid tillverkningen av produkterna. Även krävande monteringar är enkla att genomföra med hjälp av högklassigt exakta produktanvisningar och planer.

Brionen työntekijä kokoaa ohutlevyosia valmiiksi tuotteeksi.

ER PARTNER UNDER HELA PROCESSEN 

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna även för montering av tunnplåtsprodukter, anskaffning av material, val av förpackningsmaterial och hantering av logistiken. Planeringen och tillverkningen av produkter ända fram till färdiga helheter som är klara för försäljning ger mångsidiga möjligheter att planera fungerande och förmånliga logistiska lösningar. Vi levererar också produkterna direkt till slutkunderna.

UTVECKLA PRODUKTHANTERINGEN

I vår produkthantering hanterar vi som avtalstillverkare hela kedjan från planeringen av tunnplåtsdelar till leveransen:

  • Planering

  • Materialhantering

  • Tillverkning

  • Ytbehandlingar

  • Montering och förpackning

  • Logistik och leverans


Vill du utveckla produkthanteringen? Ta kontakt, så kan vi diskutera våra möjligheter att förverkliga även helt nya lösningar.

Paloturvallinen jäteastia joka on tehty ohutlevyosista. Mies tekee työtä kokoonpanon kanssa.
WhatsApp_icon 2.png
bottom of page