Työntekijä kävelee keskellä BRIONEN  joustavaa flexcell-tuotantosolua ohutlevytuote kädessään. Vasemmalla näkyy Kuitulaserilla tehtyjä laserosia pöydällä, oikealla P4- taivutusautomaatti ja takana särmäyspuristin.

FlexCell joustava tuotantosolu - kuitulaser + taivutusautomaatti + särmäyspuristin luo ylivoimaista kilpailuetua ohutlevyosien valmistukseen

Flexcell yhdistää taivutusautomaatin ja särmäyspuristimen parhaat puolet ohutlevytuotannossa

P4Lean-taivutusautomaatti ja B3 ATA -särmäyspuristin yhdessä muodostavat joustavan Flexcell-tuotantosolun ohutlevyosien taivutukseen. Ohutlevysolussa yhdistyvät taivutusautomaatin ja särmäyspuristimen parhaat ominaisuudet. Brione Oy on myös yhdistänyt L5-kuitulaserin huippunopean lasertyöstön taivutusautomaatioon. Ohutlevyaihiot leikataan L5-kuitulaserilla ja ohjataan suoraan taivutettavaksi soluun ilman välihyllytystä. Siksi ohutlevytuotantomme on ainutlaatuisen joustavaa ja tehokasta.

Mittatarkkuus on alan huippulaatua: Tuotantosolullamme voimme valmistaa asiakkaillemme ohutlevyosat kerta-ajolla valmiiksi ilman erillisiä testikappaleita.  P4-taivutusautomaatti sekä B3 ATA -särmäyspuristin käyttää taivutuksen mittaamiseen aktiivista MAC-kulmankorjausta. Mittaavan ja itsekorjaavan toiminnan kautta taivutusten mitoitukset ovat aina kohdallaan kaikissa ohutlevyosissa jo ensimmäisestä kappaleesta lähtien.

B3 ATA -särmäyspuristin ja P4lean-taivutusautomaatti on varustettu automaattisella työkalunvaihtimella. Näin työkalujen asetusajat on saatu kokonaan eliminoitua, jolloin ohutlevyosien läpimenoajat nopeutuvat huomattavasti. Tuotteiden työstöjärjestykset eivät tällöin vaikuta valmistuksen tuottavuuteen, mikä luo erinomaista kilpailukykyä ja tuottavuutta asiakkaillemme myös aivan pienten tuotantosarjojen valmistuksessa. 

Työstöohjelmat kaikkiin FlexCell-solun koneisiin tehdään etäohjelmointina konttorista käsin. Koneenkäyttäjä voi kokonaan keskittyä tuotantoon. OPS ohjelmisto yhdistää taivutusautomaatin, särmäyspuristimen ja kuitulaserin yhdeksi koneeksi. OPS hoitaa oikeat työkaluasetukset koneille seuraavalle vaiheelle sekä opastaa työn kulkua käyttäjälle isolla näytöllä.

FlexCell joustavan tuotantosolun ylivoimaisia etuja ohutlevyosien valmistamisessa: 
  • Tuottavuus lisääntyy
  • Taivutuksiin ei tarvita erillisiä asetusaikoja
  • Hyvin nopeat kappalekohtaset työstöajat
  • Ei tarvita erillisiä testikappaleita
  • Joustava LEAN-tuotantosuunnitelma
  • Nopea läpimenoaika ja keskeytymätön tuotanto

Tarkista, soveltuvatko juuri sinun tuotteesi valmistettavaksi FlexCell-joustavalla tuotantosolullamme? Kysy lisää!

Jätä yhteyspyyntö

Nimi

Sähköposti

Viesti